2016-07-14 23:55:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Egy találkozó nagyon lelombozhatja

Napi horoszkóp július 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma valódi hatalmi játszmák részese lehet a munkahelyén, hirtelen egy olyan vitás helyzetben találhatja magát, amiben senki sem akar engedni. Próbálja meg távol tartani magát ezektől! Az értelmetlen rivalizálás sehová sem vezet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A főnökei gyors tempót diktálnak, egyik feladatot kapja a másik után. Ön viszont legyen türelmesebb: a túl gyors döntéseket nagyon megbánhatja a mai napon. Most inkább álljon meg a kérdésfeltevéseknél. A válaszok keresésében kérje ki egy barátja vagy ismerőse tanácsát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Legyen óvatos! A Nap és a Plútó szemben áll, ez meddő, parttalan vitákat jelez, amelyek csak arról szólnak, hogy ki tudja a saját igazságát ráerőltetni a többiekre.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Anyagilag nagyon szerencsés napnak néz elébe! Olyan információkat kaphat, amelyek kedvező irányba befolyásolják az ügyeit, vagy esetleg új lehetőségek bukkannak fel ön előtt. Használja ki ezeket az ígéretes esélyeket!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bár ez kissé nehezére esik, de ma alkalmazkodnia kellene a többiekhez. Próbáljon meg jó csapatjátékos lenni, és a kollégáival jobban együttműködni. Még ha nem is ért egyet mindenben velük, akkor sem kell teljesen elutasítónak lennie.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Anyagi szempontból látszik ígéretesnek ez a nap! Minden, amibe ma belekezd, és a munkájával kapcsolatos, sikeres lesz. A fontos megbeszélések önnek kedvező eredménnyel zárulnak. A szerencse is ön mellé szegődik, és gondoskodik egy váratlan, pozitív fordulatról.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kellemesen indul a napja, de egy találkozó végül nagyon lelombozhatja. Ha a másik véleményére hallgatna, akkor talán idő előtt letenne valamiről, pedig nem kellene! Jól gondolja meg, kinek a tanácsában bízik! Biztos, hogy nem féltékeny az illető?

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Minden szálat a kezében tart, minden a tervei szerint halad. Tudja, hogyan lehet a többieket meggyőzni egy ötletéről, ami leginkább önnek kedvez. Délután több kellemes találkozásra is sor kerülhet. A bolygók új, izgalmas ismeretségeket jeleznek!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy barátja érdekes üzleti ötlettel áll elő. Fanyalgás helyett gondolkozzon el az érvein. Talán nem is olyan irracionális, amit mond. Aludjon egyet a dologra!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ideje végre a tettek mezejére lépnie. Ha titkolta valaki előtt az érzéseit, most valljon színt, nyugodtan felfedheti, hogy közeledni szeretne az illetőhöz. Az üzleti életben is sikerekre számíthat: jó érzékkel tudja kiszimatolni a nyereséggel kecsegtető üzleti lehetőségeket.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Néhány apróbb bosszúságra számíthat, de a humorát és a könnyedségét tartsa meg! A hivatásában minden nagyszerűen halad. Sok a munkája, de fél kézzel is el tudja végezni. Egy izgalmas estével zárhatja a napot.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma támad egy új ötlete, hogyan tud több pénzt keresni. A terv jó, de a megfelelő embereket még meg kell találnia hozzá… Ne kezdjen bele azonnal, gondoljon végig minden apró részletet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: